2024. augusztus 4.

Én Kicsi Pónim M.I. szinkronparódia


Valahogy a pónifandom még ennyi év után is képes új dolgokkal meglepni. Még inkább azzal, hogy ennyi idő után még mindig találnak ki új dolgokat. Isten tartsa meg jó szokásukat. 

Általában nem is keresem ezeket, csak mindennapos pónulásaim alatt találok mindenféle marhaságot. Most egy paródia sorozatot találtam, ami, hogy Ford Fairlane legendás szavaival éljek: "olyan volt mint sajtreszelővel rejszolni: enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas.”

 Ennek a darabnak a pikantériáját az adja, hogy mesterséges-(un)intelligenciával hegesztették össze a közösség névtelen hősei, az Anonok. Akik a "Pony Preservation Project"* keretében megetették a 15.ai-t minden karakter hangjával, ami csak a kezük ügyébe került, amikkel, szerintem, okésan-elfogadható módon tudták szimulálni a karakterek hangját.

Innen pedig már csak egy ugrás volt a szinkronparódia. 

Ennek a végeredménye egy olyan határfeszegető, alpári csinálmány lett, hogy az már vicces. Nyakon öntve Anon kultúrával, mémekkel, amelyek céltáblái saját maguk.

(((Az nem is élhet teljes életet, aki nem tanul meg magán röhögni.)))

 Az egész egy furcsa mutánsa valaminek, amit sosem mertek nagydobra verni: túl ízléstelen ahhoz, hogy létezzen, de túl bizarr, hogy eltűnjön.

Saját felelősségetekre, de nézzétek meg itt

 

+1: amúgy a csatorna tele van még M.I. generálta hülyeségekkel. Még dalokkal is, amelyek között van néhány meglepően jó, de ne felejtsétek, hogy az M.I. közkincsé tétele óta a bekerülési küszöb nem túl magas.

* Póni Megóvási Akció