2024. augusztus 11.

Brony Piknik 2024 infók

Brony Piknik 2024 infók

Kevesebb mint egy hetünk van a piknikig

A Piknik dátuma: 2024.08.17.

Helyszín a szokásos Piknik Fánál. A pontos lokáció itt.

Ha busszal jöttök akkor pontosan a Fa előtt fog lerakni titeket, de kb. 20 perc séta a villamos megállótól. A 26-os vagy 226-os busszal kell utazni, és a Szabadtéri Színpad megállóban kell leszállni.

Biztatnék mindenkit, hogy hozza el a plüssét, bármilyen méretű is legyen az, mindig örülünk, ha plüsikkel színesítitek  rendezvényt ;)
 
 
A piknik időtartama nagyjából délelőtt 10-től délután 6-ig fog tartani de az, hogy meddig maradunk az nyilván tőletek is függ. A versenyek zömét nagyjából 11 óra körül fogjuk elindítani.
 
Most kezdetben volt egy kis variálásunk a versenyszámokkal, de végül tartani tudjuk magunkat a megszokott 4 versenyszámhoz, de lehet lesz meglepetés is, de ez még kiderül. 

A rajzversenyre szokásosan kommunális rajzeszközöket biztosítunk, de, hogy biztosabbra vehesd az első helyet nyugodtan hozd el inkább a saját eszközeidet, amelyekkel kényelmesebben tudsz dolgozni.

Az idei Pony hug játékot oliva fogja technikailag kivitelezni. Reméljük minden pónit sikerül megölelnetek. Szegények nagyon vágynak arra az ölelésre.
Öleld meg a pónit!
Patkódobás és a szokásos kvíz is lesz.
 
Szeretnék arra kérni titeket, hogy hozzatok pokrócot, amire le tudunk ülni.
 
Még egy utolsó nagyszerű hír a végére! 
Annyi ajándékunk van, mint a fene! A héten megkaptuk a kartondobozokat. Szívesen lennék valamelyik dobogós helyében, mivel rengeteg klassz nyereményt intéztek az idei évre. És még marad is, amivel majd kreatívan kezdünk valamit.

 
Remélem minél többen eltudtok majd jönni. Meghívó nem kell csak hozzatok kaját a közös svédasztalra. 

Program változás jogát fenntartjuk. 

Időjárás ügyileg az időjárás beazonosíthatatlan, bár mondanak esőt arra a napra, de majd olyan lesz amilyen, illetve úgy alakul ahogy. A mediterrán nyártól a karibi monszunig bármi előfordulhat, szóval öltözzetek rétegesen.

/)*(\